Studio Pien berekent de prijzen aan de hand van staffels. Hoe meer kaartjes je bestelt, hoe meer korting je krijgt op elk kaartje. Hierdoor betaal je dus een lagere stuksprijs als je grotere aantallen besteld. Door dus meer kaarten te bestellen, kun je profiteren van goedkope geboortekaartjes. We hanteren deze staffelkorting op de volgende aantallen: 10 - 49, 50 - 99, 100 - 199 en 200+ kaartjes. Bereken de totaalprijs met behulp van de prijzencalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje.

Proefdruk kosten – Voor een klein bedrag een proefdruk in huis 

Voor je eerste proefdruk betaal je bij een regulier kaartje maar € 1,-, voor speciale kaarten zoals foliekaartjes is dat slechts € 2,50. Je ontvangt voor dat bedrag het kaartje afgedrukt thuis op de door jou gekozen papiersoort met de envelop in kleur naar eigen keuze. Daarbij ontvang je ook papierstalen van de overige papiersoorten en stalen van alle envelopkleuren. Door allereerst de geboortekaart in een proefdruk af te laten drukken, ben je ervan verzekerd dat jij volledig tevreden bent met het ontwerp. Hierna kun je grotere aantallen van het geboortekaartje bestellen en weet je dus zeker dat je de kosten van het geboortekaartje verlaagd.

Wil je een volgende proefdruk bestellen? Dat kan! Je betaalt dan de stuksprijs van de kaart. De exacte prijs daarvan kan je berekenen via de prijscalculator op de pagina van jouw favoriete kaartje. Hierdoor is het altijd duidelijk wat het geboortekaartje gaat kosten en of het voldoet aan jouw budget, als je opzoek bent naar bijvoorbeeld goedkope geboortekaartjes. In het overzicht hieronder vind je overigens ook de overige prijzen van onder andere de enveloppen en sluitzegels. Zo kun jij door het raadplegen van deze prijslijst eenvoudig zelf de gemiddelde prijs voor de geboortekaartjes berekenen.
 

Enveloppen

Kleur envelop

 

Per stuk

Witte enveloppen

 

vanaf € 0,27

Gekleurde enveloppen

 

vanaf € 0,38

Luxe enveloppen  

vanaf € 0,53

Bestel enveloppen >>

Sluitzegels

Soort

Prijs per vel (25 stuks)

Standaard sluitzegels

€ 5,50

Luxe goudfolie sluitzegels

€ 5,95

Bestel sluitzegels >>

Verzendkosten

Bij een bestelling tot 50 stuks kaarten of enveloppen betaal je binnen Nederland, België en Duitsland € 3,95 aan verzendkosten (brievenbuspakket). Vanaf 50 stuks is dat € 4,95 (standaard pakket).

Direct verzendservice

Locatie

Prijs per kaart
geboortepost

Prijs per kaart
rouwpost

Binnen Nederland:

€ 1,44 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

€ 1,59 incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Naar buitenland:

€ 2,03incl. postzegel
(excl. drukkosten)

€ 2,18incl. postzegel
(excl. drukkosten)

Voor zware dubbele kaarten in het formaat 14x21 betaal je 1 postzegel extra in verband met het extra gewicht.

Meer informatie over de verzendservice >>